Join

City Club е:

  • активната страна в търсенето на нови места, които си струва да бъдат посещавани редовно
  • интелигентният мост между клиенти и търговци, който среща интересите на двете страни.
Join
 

Защита на личните данни

Личните данни, предоставени доброволно от потребителите на сайта на City Club се ползват единствено за:

  • онлайн заявка и/или онлайн плащане на City Club Card
  • извършване на регистрация в сайта
  • абонамент за електронното издание за новини и промоции на City Club  

Личните данни са в електронен вид и тяхната обработка се извършва с инструменти, гарантиращи максимална сигурност за потребителите на сайта на City Club.

Личните данни, предоставени от потребителите на сайта на City Club, не се разпространяват по никакъв начин на трети лица.

Присъедини се към City Club

Задължителните полетата са отбелязани със *.

(в луксозна опаковка - цената й е 9 лева)
Стойност на поръчката
69 лева (+ 9 лева за луксозна опаковка, ако е подарък)

Общи условия на City Club

Всеки член на City Club може да ползва отстъпки и промоции на стоки и услуги, предварително обявени в сайта и каталога на City Club.

Актуални партньори на City Club са всички търговски обекти, представени в рубриката „Какво и къде” в сайта на City Club.

City Club Card е поименна и може да бъде ползвана единствено от собственика й. В заведенията картата важи за цялата компания, освен ако в сайта не е посочено друго.

Преди да заплатите даден продукт или услуга, предоставени от наш партньор, трябва да покажете вашата City Club Card, за да се възползвате от предвидените отстъпки или промоции.

City Club Card е с валидност една година. След изтичането на този срок е необходимо да подновите абонамента си, ако желаете да се възползвате отново от привилегиите, достъпни единствено за членовете на City Club.

Цената на City Club Card е в размер от 69 лева за годишен абонамент.

City Club Card може да бъде закупена: онлайн, чрез наложен платеж по куриер или директно в магазин Farenah Concept - ул. Съборна 1А.

Доставката на City Club Card се осъществява по куриер или чрез закупуване на място от Farenah Concept - ул. Съборна 1А.

Отстъпките и промоциите за членовете на City Club не се добавят към допълнително обявени промоции или отстъпки, освен ако в сайта не е посочено друго.

В заведенията отстъпките и промоциите са валидни при консумация на място.

Всеки наш партньор притежава собствена страница за представяне в сайта на City Club. В нея се съдържа и информация за предлаганите от него отстъпки или промоции.

Информацията в нашия сайт се обновява непрекъснато. За да сте в течение с най-новите предложения за отстъпки и промоции, можете да посещавате периодично сайта на City Club, както и да се абонирате за нашето онлайн издание с новини и оферти.

За онлайн изданието ни с новини и оферти могат да се абонират всички потребители на сайта, независимо от това дали са членове на City Club.

Необходимо е членовете на City Club да се регистрират в сайта, посочвайки номера на своята карта, с цел: защита срещу фалшификация на личната City Club Card; информация за най-новите партньори на City Club и техните промоции и отстъпки; получаване на новини за временни събития и промоции, организирани от партньорите на City Club; съобщение за изтичане на валидността на картата.

 

Сигурност при онлайн плащане

Сигурност при онлайн плащане

City Club ползва доказаните методи за онлайн плащане чрез националната система за електронни разплащания по интернет - ePay  и международната система - PayPal, гарантиращи сигурност на своите потребители. 

В нашата система за онлайн плащане вие можете да извършите онлайн покупка на City Club Card и чрез кредитна карта.

City Club не съхранява информация, свързана с разплащателната ви карта.

Сайтът на City Club предлага услуга за онлайн плащане единствено на City Club Card, чрез която ставате член на Клуба за една година с цел ползване на обявените в сайта и каталога на City Club промоции и отстъпки в избрани търговски обекти.

Подарък с повод и без повод

Ако търсите оригинална идея за интелигентен подарък, можем да ви доставим City Club Card в елегантна и запомняща се опаковка.