Спечели 2 билета
за концерта
на Шиниъд О
Конър!

 

Промоции

Новини и оферти от City Club

Ако желаете да сте винаги информирани за най-новите ни партньори и актуални оферти и отстъпки, оставете вашия имейл адрес.

Вече е известен печелившият в томболата на City Club

Честито на Николай Тошев.

Николай, моля обадете ни се на телефон 0888 66 26 46.


До края на промоцията  - 22 юни, всеки фен на нашата фейсбук страница може да закупи CityClub Card на изключителната цена от 19 лв. Станете част от семейството на City Club и се възползвайте цяла година от нашите отстъпки, оферти и събития. Грабнете момента тук!

Или се обадете на телефон 0888 662 646 и поръчайте!


Шиниъд О’Конър за първи път на сцената в България

22 юни 2011 в НДК от 20.00. часа

Концертът на Шиниъд О‘Конър в София ще постави началото на серия от акустични концерти, представящи най-новия й албум “Home”. Ирландската певица, известна с провокиращото си поведение избра нова посока за предстоящите си изяви: следващи спирки на турнето й са Москва и Санкт Петербург.

„Home” е различен от предходните тематично насочени албуми. Самата певица го определя като колекция от поп песни. Включени са романтичните песни "Old Lady” и „Come Down with Me” и кавърверсиите: „Song To The Siren” на Тим Бъкли,  „Queen of Denmark” на Джон Грант и „Factories”  на Демиан Демпси,

Джо (Джозеф О’Конър, брат на Шиниъд, популярен новелист) ми подсказа заглавието  на албума - споделя тя. - Все още не бях го измислила, когато Джо предложи Home. Веднага си помислих, че това е чудесна идея.”

В София Шиниъд  О‘Конър ще излезе на сцената заедно с дългогодишния китарист на групата й Стийв Куини (за който се омъжи миналата година) и Кийрън Кийли (пиано, акордеон и китара), придружаващ звездата през последните години на почти всичките й акустични концерти.

Предходни албуми:

The Lion and the Cobra -  1987г. Дебютният албум на Шиниъд получава висока оценка от критиката и публиката. В албума участва и младата Ения.

I Do Not Want What I Haven't Got – 1990 г., Носи й световна слава с хит сингъла "Nothing Compares 2 U", написан от Принс

“Am I Not Your Girl?” – 1992 г.

“Universal Mother” – 1994 г.

“Gospel Oak “ - 1997 г.

“So Far The best of Sinеad O’Connor”  - 1997 г.

Faith and Courage – 2000 г.

"Sean Nos Nua" - 2002 г. Интерпретация на известни ирландски фолклорни песни.

"She Who Dwells in the Secret Place of the Most High Shall Abide Under the Shadow of the Almighty" – 2003

"Throw Down Your Arms" - 2005 г., колекция от реге класики.

Theology – 2008. Албумът съдържа личната позиция на певицата относно случилото се на 11 септември 2001 г. и следствията от него.

Подарък с повод и без повод

Ако търсите оригинална идея за интелигентен подарък, можем да ви доставим City Club Card в елегантна и запомняща се опаковка.