Card

City Club Card

За ценители на свободното време, добрата кухня и хубавото вино, които обичат да се чувстват привилегировани.

Card

Новини и оферти от City Club

Ако желаете да сте винаги информирани за най-новите ни партньори и актуални оферти и отстъпки, оставете вашия имейл адрес.

City Club Card – печелившата карта за избрани места

City Club Card е най-новият начин за редовни отстъпки и промоции в различни търговски обекти и заведения, намиращи се на територията на София и околността. Основно изискване в избора ни за партньори е качеството на предлаганите от тях стоки и услуги.

Как можете да получите City Club Card

  • чрез онлайн поръчка и плащане с наложен платеж. Доставката се извършва по куриер, на който е необходимо да платите промоционалната цена на City Club Card в размер от 69 лева за годишен абонамент плюс сумата за куриерската услуга
  • чрез онлайн плащане на промоционалната цена на City Club Card в размер от 69 лева за годишен абонамент плюс сумата за доставка, която се извършва по куриер.

Как и къде със City Club Card

  • Картата е валидна за всички посочени места в Каталога на City Club и рубриката Какво и къде в нашия сайт. Там ще намерите подробна информация за самите отстъпки и промоции.
  • Покажете вашата City Club Card, преди да заплатите желаната стока или услуга, за да се възползвате от предвидените отстъпки и промоции.
  • City Club Card е поименна и може да бъде ползвана единствено от собственика й. В заведенията картата важи за цялата компания, освен ако в сайта не е посочено друго.