Modestamente Uomo

10% отстъпка
адрес: София, ул. Леге №8
 

"Модата е изкуство, което трябва да остане мечта, когато се превръща в стилни дрехи"

Още с отварянето на първия си бутик през 2010 г. Modestamente Uomo предлага на своите клиенти изискано и стилно облекло от висококачествени материи, което осигурява удобство и комфорт не само за работната обстановка, но и за свободното време.

Бутик Modestamente Uomo е резултат от прецизна селекция на доказали се в световен мащаб брандове като Hackett London, Faconnable, Cerruti shoes, Serafini, Altea Milano, Torras, BRAX, Heritage, Monte Carlo & Saint Barth, Maserati.

 Hackett London

Hackett е класическата английска марка за дрехи, основана през миналия век от Jeremy Hackett и сина му Ashley Lloyd Jennings, модни консултанти на Sevile Row, Меката на облеклата по поръчка. Днес марката е запазила своята идентичност - предлага облекла но клиенти, за които качеството и класата на традиционното са по-важни от моментните прищевки на модата.

Новини и оферти от City Club

Ако желаете да сте винаги информирани за най-новите ни партньори и актуални оферти и отстъпки, оставете вашия имейл адрес.

Подарък с повод и без повод

Ако търсите оригинална идея за интелигентен подарък, можем да ви доставим City Club Card в елегантна и запомняща се опаковка.