Вихрен Палас Ски&Спа Банско

Неограничен брой клиенти с една CityClub CardНеобходима е предварителна резервация10% отстъпка
адрес: Гр. Банско, ул. Пере Тошев 2
 
мобилен: +359 749 87777
 

Най-доброто място гарантиращо незабравимата Ви ваканция в планината се казва Вихрен Палас Ски & Спа Резорт - Банско. Намиращ се в полите на Пирин планина на 80 метра от началната станция на лифта и по течението на р. Глазне, той осигурява абсолютен комфорт и уют, за Вас и Вашето семейство. В хотел Вихрен Палас повече от всичко ценим семейният дух , за което са доказателство десетките лоялни клиенти връщащи се отново при нас. Богатият избор на заведения, спа център, детски кът и конферентна зала, завършват облика на Вашето място в планината както през зимата, така и през лятото.

Хармоничното преплитане на уютна и приятелска атмосфера с елегантен и изискан стил пък предлага незабравимо настроение в дългите зимни дни и нощи и в красивите летни вечери под звездите на Пирин планина! Хотелът разполага със студия, едноспални и двуспални апартаменти, както и с мезонети предлагащи стил и прекрасен изглед към величествените върхове на планината.

Отстъпката е валидна само настаняване в хотела по цените, обявени в официалната тарифа. Отстъпката не се прилага върху специални оферти и промоции.

Новини и оферти от City Club

Ако желаете да сте винаги информирани за най-новите ни партньори и актуални оферти и отстъпки, оставете вашия имейл адрес.

Подарък с повод и без повод

Ако търсите оригинална идея за интелигентен подарък, можем да ви доставим City Club Card в елегантна и запомняща се опаковка.