BCBGMaxAzria

10% отстъпка
адрес: Serdika Center, Бул. Ситняково 48, партер, магазин 114
 
телефон: +359 2 841 28 24
 

Женски портрети в колекцията от облекла на BCBG Max Azria.

Ако сте почитател и клиент на BCBG Max Azria и следите последните няколко колекции на марката ще откриете, че търсеният индивидуален стил e намерен в чистата простота на контура на дрехата. Този сезон дизайнерът Max Azria отново намира вдъхновение в прекомерността на безкрайно изчистения, въздушен и семпъл силует.

Прекомерно изчистено, но не съвсем! както сам казва Мах Azria. Очарователно е да открием все още силно действащата тенденция на увереното сливане на лекотата на ежедневното градско облекло с елегантността и шика на вечерния тоалет. 

Това умело и смело боравене с форми материи показва професионализма на един виртуоз, който не спестява преоткриването и преосмислянето на вече познати модели.

Така той се превръща във виртуоз със стил. В днешно време е очарователно да видиш нещо стилно. Стилът е най-хубава мода, която добрите дизайнери успяват да наложат.

 

Новини и оферти от City Club

Ако желаете да сте винаги информирани за най-новите ни партньори и актуални оферти и отстъпки, оставете вашия имейл адрес.

Подарък с повод и без повод

Ако търсите оригинална идея за интелигентен подарък, можем да ви доставим City Club Card в елегантна и запомняща се опаковка.